محمد جهانتیغی در گفتگو با مهر با بیان اینکه این اداره کل در راستای توانمند سازی آسیب دیدگان اجتماعی دوره های متعددی را برگزار کرده است اظهار داشت: در همین راستا در سال 1390 تعداد 1600 نفر از اقشار اسیب پذیر در مناطق حاشیه شهر زاهدان به صورت رایگان آموزش های مهارت آموزی را فرا گرفته اند.
وی گفت: در سال گذشته نیز این طرح با جدیت بیشتری دنبال شده است و آمار آموزش دیدگان در مناطق حاشیه با بیش از 40 درصد رشد به رقم 2300 نفر رسید.
جهانتیغی افزود: در راستای اجرای سیاست توانمندسازی آسیب دیدگان اجتماعی از طریق آموزش های مهارتی و ایجاد آمادگی در زندانیان برای بازگشت به جامعه نسبت به آموزش 2هزار و 262 نفر دوره در قالب 600 هزار و 819 نفر ساعت در زندان های استان اقدام شده است.
وی گفت: در حال حاضر تعداد 2 مرکز مستقل و به صورت ثابت در زندان های زاهدان و زابل کار مهارت آموزی به مددجویان را بر عهده دارند.
جهانتیغی با اشاره به ضرورت توسعه آموزهای فنی و حرفه ای در ندامتگاه ها بیان داشت: یادگیری آموزش های فنی و مهارتی برای مددجویان علاوه برایجاد شرایط اشتغال، موجب تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنان شده و علاوه برکاهش امار بزهکاری در بازگشت مؤثر آنان به جامعه تأثیر بسزایی دارد .
وی اظهار داشت: در حال حاضر یک شیفت از فعالیت های مرکز شهدای وحدت زاهدان در مناطق حاشیه شهر زاهدان به آموزش های مهارتی و توانمند سازی اسیب دیدگان اجتماعی اختصاص داده شده است و پیشنهاد شده است به منظور ارایه آموزش در شهر های دارای جمعیت کمتر از 20 هزار نفر نیز آموزش های فنی و حرفه ای در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما